Al llarg del cap de setmana, els més menuts podran gaudir i aprendre mitjançant la ludoteca i els monogràfics de l’Aula Festast.

Les sessions d’una hora permetran que puguin participar fins a 20 nens alhora d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys. Uns monogràfics amb receptes diferents el dissabte i el diumenge per tal que els nens que ho vulguin puguin participar els dos dies cuinant i aprenent plats diferents. Els nens i nenes podran inscriure’s prèviament a la web de festast des d’una setmana abans de la inauguració de Festast (3 de març). Tanmateix en un espai annex hi haurà una ludoteca amb jocs relacionats amb la cuina i gastronomia que funcionarà en horari de fira i que donarà servei mentre els pares i les mares visiten Festast.

Tant les sessions de cuina com la ludoteca seran gratuïtes. Cal recordar que els nens, fins als 12 anys inclosos, tenen entrada gratuïta a la fira, sempre acompanyats d’un adult, i que a partir d’aquesta edat els preus d’entrada amb dos tastos inclosos, 1 de beguda i 1 de menjar, és de 3 euros.

L’Aula Festast comptarà amb el patrocini de la coneguda marca d’arròs Nomen mitjançant els seus productes d’arròs i derivats, que alhora formarà part de l’oferta de marques que Arrossaires Delta de l’Ebre presentarà com a expositor de Festast 2017.

I per veure a la pràctica com els més petits poden apassionar-se pel món de la cuina, diumenge dia 12 a les 12.30 h a l’Espai cuina de Festast, en Lluc Calls, de dotze anys, participant quan en tenia nou al programa de TVE Masterchef Junior 2, farà una demostració de cuina adreçada a grans i petits. Des d’aleshores en Lluc, un amant de la gastronomia, ha fet col·laboracions en diversos actes solidaris i programes de ràdio organitzats per Ferran Adrià o col·laborant amb en Christian Escribà amb llibres com “La cuina de Peter Pan”. També col·labora amb la Fundación Aladina participant en actes per recaptar fons per a la construcció d’una UCI infantil per a nens amb càncer.