Expoebre, la fira multisectorial de Tortosa

78a edició d’Expoebre

La fira multisectorial de referència de les Terres de l’Ebre

Data:

De l’1 al 5 de maig

Horari fira:

de 10.30 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.00 h

Horari espai exterior:

1, 2, 3 i 4 de maig, fins a les 00.00 h, i 5 de maig, fins a les 22 h

Què és Expoebre?

Expoebre és la fira multisectorial anual de la ciutat de Tortosa, que aquest 2024 celebra la 78a edició de l’1 al 5 de maig.

Una fira que enguany se centrarà en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, que es promouran de manera especial a través del Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre, que s’organitzarà el 2 de maig.

A més, en aquesta edició hi haurà cinc dies per a l’experiència i el descobriment de les últimes novetats tecnològiques, robòtica, energies renovables, sostenibilitat… i, com sempre, serà punt de trobada dels diferents sectors industrials de Tortosa i les Terres de l’Ebre, com ara l’automoció, l’agricultura, la ramaderia o els serveis.

A l’interior del pavelló firal hi haurà els salons Ebreambient i Celebrem! i espais com Ebretech, dedicat especialment a la ciberseguretat. I a l’exterior, la zona Taste & Fashion, amb food trucks, concerts, DJ, atraccions i street market. El Parc de la Fira acollirà la II Mostra de Vins de la DO Terra Alta, situada al costat de la Barra Tortosina, activitats d’hípica i ramaderia, les atraccions clàssiques i una de les rodes de fira més grans de l’Estat.

A més, en aquesta edició els gots que s’utilitzaran tant a la Barra Tortosina com a l’espai de la fira seran reutilitzables, fets amb polipropilè.

Una fira de primavera que ofereix experiències diverses per a tota la família! T’ho perdràs?

Els espais d’Expoebre

  • Interior pavelló firal
  • Espai d’automoció
  • Espai de maquinària agrícola, industrial i de serveis
  • Parc de la Fira amb la ramaderia, temps d’oci, esport, Barra Tortosina i Mostra de Vins
  • Taste & Fashion amb food trucks, street market, música en directe i atraccions

Un espai per a exposar, experimentar, descobrir i xalar!

Superfície recinte firal
43.000 m2

Entrada
Gratuïta

+ de 200
Activitats

Expositors
+200

El Tren de la Fira

Expoebre ofereix un servei de tren per als visitants, el Tren de la Fira, dos trens amb dos trajectes per Tortosa (Centre-Temple i Ferreries) amb una freqüència de pas cada 30 minuts aproximadament. Un servei gratuït, còmode i divertit.

Ebretech

Espai tecnològic, de robòtica i intel·ligència artificial (IA) que, seguint amb el compliment dels objectius de l’Agenda 2030, disposarà d’un estand de l’Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) on faran formació amb cinc tècnics especialitzats sobre coneixements essencials en ciberseguretat adreçada tant als centres educatius com al teixit empresarial del territori per tal de protegir les operacions en línia.

Ebretech
Ebreambient

Ebreambient

Ebreambient és el saló del medi ambient i la sostenibilitat. Durant cinc dies els visitants podran endinsar-se en un món d’innovació i tecnologia verda, energies renovables i tecnologies que respecten el medi ambient. En aquest espai podreu trobar una mostra del projecte Life Turbines d’Aigües Tortosa per a potenciar l’energia hidroelèctrica, demostracions de com un dron amfibi de l’empresa Casual Robots analitza la qualitat de l’aigua en una piscina o tallers d’educació ambiental d’Educaports.

Celebrem!

Celebrem! és el saló de nuvis i celebracions de les Terres de l’Ebre. Aquest espai ofereix a parelles, acompanyants i famílies que vulguen fer algun tipus d’esdeveniment una variada oferta de productes i serveis relacionats amb bodes i celebracions, com ara vestits de núvia i nuvi, decoració, càtering, fotografia, música, organitzadors de casaments, etc.

Celebrem!
Taste & Fashion

Taste & Fashion

L’espai Taste & Fashion és el complement ideal per a visitar Expoebre, passar el temps amb amics i familiars, escoltar música en directe, assaborir els menjars preparats a les furgoteques i comprar a les paradetes. L’exterior del pavelló comptarà amb food trucks, street market, concerts de tribut, sessions DJ i un horari que s’allargarà fins a les 00.00 h dimecres, dijous, divendres i dissabte, i fins a les 22.00 h, l’últim dia de fira, diumenge.

A més, en aquesta edició els gots que s’utilitzaran tant a la Barra Tortosina com a l’espai de la fira seran reutilitzables, fets amb polipropilè.

Què trobaràs a Expoebre?

Artesania, Automoció, Equipament i llar, Ebreambient, Celebrem, Expoactiva, Ebretech, Smart City, Gastromarket, Turisme, Agrari i ramader, Oci i lleure, Maquinària

Patrocinadors

Hi col·laboren

Amb el suport de