Tortosa es prepara per acollir dos fires destacades que marquen el calendari firal de la ciutat aquest 2024: Ebreokasió, la fira del vehicle d’ocasió, i Festast, la Fira Alimentària de les Terres de l’Ebre.

Ebreokasió: la gran cita del vehicle d’ocasió

Del 18 al 20 d’octubre, el pavelló de Remolins de Tortosa serà l’escenari de la 26a edició d’Ebreokasió, una fira imprescindible per a aquells que busquen cotxes de segona mà, vehicles de gerència o de quilòmetre 0 a preus molt competitius. L’entrada és gratuïta, i els visitants podran trobar-hi una àmplia oferta de vehicles i activitats lúdiques durant tot el cap de setmana.

Aquesta és una excel·lent oportunitat per aconseguir el vehicle que necessiteu amb les millors condicions del mercat!

Festast: sabors i tradicions de les Terres de l’Ebre

Del 8 al 10 de novembre, el pavelló firal de Remolins tornarà a vibrar amb la 8a edició de Festast, una fira que reuneix el millor de la producció agroalimentària ebrenca. Amb un fort accent en els productes de proximitat, oferirà degustacions, demostracions culinàries, maridatges, experiències úniques per als amants de la gastronomia i actuacions musicals.

Els visitants tindran l’oportunitat de tastar productes de km 0 i gaudir de les exhibicions de xefs amb estrella Michelin i altres cuiners de renom. Un esdeveniment pensat tant per als professionals del sector com per al públic general, que converteix Festast en un veritable aparador de la riquesa culinària del territori.

No us ho perdeu! Si voleu participar-hi com a expositors, podeu inscriure-vos-hi a través del formulari disponible a la web: https://www.tortosafira.cat/festast