El comerç local regalarà 3.000 entrades per a la nòria que s’instal·larà durant Expoebre 2024

Entrades nòria Expoebre 2024

Els establiments associats a la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més distribuiran 3.000 entrades gratuïtes per pujar a la nòria gegant que s’instal·larà al Parc de la Fira coincidint amb Expoebre 2024. Es tracta d’una campanya de promoció del comerç local que es durà a terme entre el 22 d’abril i el 5 de maig i les invitacions es repartiran entre els clients que facen compres superiors a 20 €.

La presidenta de Tortosa Més i la regidora de Comerç, Sònia Rupérez, han presentat aquest dijous 18 d’abril la campanya comercial d’Expoebre 2024.

La nòria gegant tornarà a instal·lar-se al Parc de la Fira, una acció que forma part de la campanya de la Federació de Comerç de Tortosa per atraure compradors al municipi, aprofitant la celebració de la fira Expoebre, que enguany tindrà lloc entre l’1 i el 5 de maig. “Es tracta d’un moment en què la ciutat és pol d’atracció de visitants i és un moment idoni per a promocionar el nostre comerç local i el sector de la restauració”, ha dit la regidora de Comerç, que també ha fet una crida la ciutadania a comprar al comerç local, aprofitant també la diada de Sant Jordi, i que visiten la fira Expoebre, que enguany està dedicada als objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.
Per la seua banda, la presidenta de la Federació de Comerç ha destacat que es repeteix aquesta acció de promoció que es va iniciar l’any passat amb molt d’èxit i que enguany s’ha optat per incrementar el nombre d’invitacions que distribuiran els comerciants per pujar a la roda de fira.