JETE 2022

Com ja és costum en el mes de maig, els professionals del món de les urgències i emergències tenen una cita ineludible amb les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre, a celebrar a la ciutat de Tortosa els dies 12 i 13 de maig de 2022.

Aquest cinquè any, el Sistema d’Emergències Mèdiques amb l’Institut de l’Ebre, recolzat pel Departament d´Educació, han unit esforços i onejaran la bandera d’organitzadors per a aquestes Jornades d’Emergències. Portem 4 anys consecutius organitzant aquestes jornades per les diferents comarques de les Terres de l´Ebre, i hem volgut tancar aquest cercle a la capital del Baix Ebre, Tortosa.

En aquestes Jornades, hi ha previst la inscripció de 350 persones del món de la sanitat, que ompliran els carrers de la ciutat i als quals els hem d´oferir tot allò que com a bons amfitrions, de bén segur, sabem fer. També comptem amb diversos cossos d’emergències, els hospitals de referència del Baix Ebre, la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Tortosa, que aportaran el seu granet de sorra fent que l´esdeveniment surti perfecte. Per a que les jornades siguin una realitat, el comitè científic, amb 15 professionals, i el comitè organitzador, format per 8 integrants, treballen de forma coordinada per a que funcioni l´engranatge del motor de la il.lusió.