MOTOR SHOW TORTOSA 2020

Roda de premsa i presentació del Motor Show Tortosa 2020 a càrrec dels regidors de Promoció Económica  Sr. Sisco Pepió i el regidor de Fires Sr. Enric Roig i del president de l’Associació Black Diamond Sr. Carlos Andreu, organitzadors del event que es va portar a terme durant els dies 7 i 8 de març al Pavelló Firal de Remolins #Firatortosa #pavellofiral #asoc.blackdiamond @Tortosa

El pavelló firal de Remolins va acollir el 7 i 8 de març el Motor Show Tortosa

Més de 140 vehicles van participar durant el cap de setmana a la primera edició del Motor Show Tortosa, una trobada d’amants de la mecànica i dels cotxes tunejats, que es van instal·lar al pavelló firal de Remolins

La cita, organitzada per l’associació Black Diamond, va comptar amb el suport de les regidories de Fires i de Promoció Econòmica, i suposa “una oportunitat per promoure la ciutat des de tots els vessants”, segons van destacar els regidors Enric Roig i Sisco Pepió.

La trobada va arrancar dissabte a les 11 h, amb l’obertura del recinte. Al llarg del dia hi va haver diversos espectacles de drifting, amb derrapatges i habilitats amb els vehicles. Dissabte a la nit, es va fer la prova d’il·luminació dels vehicles, mentre que diumenge al matí es va fer una d’àudio. Ja a la tarda, es va mesurar el volum dels maleters d’aquests cotxes, que van arribar des de diversos punts de l’Estat, com ara Catalunya, el País Valencià o Madrid.

El president de l’associació Black Diamond, Carlos Andreu, va explicar  que l’objectiu de l’esdeveniment és aplegar el màxim nombre possible d’amants del motor per donar a conèixer aquesta afició, i va explicar que tindrien control amb el volum de la trobada, per evitar, en tot allò que siga possible, molestar a la gent del voltant.

Per part de l’Ajuntament de Tortosa i dels organitzadors existeix la voluntat de donar-li continuïtat a aquest tipus d’esdeveniments i s’emplacen a preparar una nova edició l’any vinent 2021.