tortosantic 2020

VI FIRA DESCARREGADA D’ANTIGUITATS – TORTOSANTIC 2020

Arriba la VI Fira Descarregada d’Antiguitats de Tortosa- TortosAntic 2020 al Pavelló Firal. Un certamen ja consolidat al calendari firal de la ciutat i de les Terres de l’Ebre i també la consolidació definitiva de la gran festa de la decoració vintage, encants i col·leccionisme

Amb una trentena d’expositors, Tortosa es va convertir altre cop, del 14 al 16 de febrer, en la ciutat més desitjada pels amants de la decoració, les famílies que busquen plans diferents i originals, els cercadors de gangues i tresors, i els interessats en aprendre a restaurar mobles i peces antigues.

La sisena edició de TortosAntic, un desembalatge d’antiguitats, encants, vintage i col·leccionisme que va reunir gairebé una trentena d’expositors, es va celebrar al Pavelló Firal de Tortosa, organitzada per Llobregat Serveis Firals, amb una dilatada experiència en el sector i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa i Fira Tortosa.

Es van realitzar diversos tallers gratuits de consevació i restauració d’antiguitats i elements de decoració, la edició va comptar amb molt bona afluencia de públic, i diumenge abans de finalitzar es va realitzar el sorteig d’una antiguitat.